Unbound Gravel krijgt live-verslaggeving op FloSports

Voor het eerst in de geschiedenis wordt een gravelrace live uitgezonden. Garmin Unbound Gravel, gepresenteerd door Craft, werkt samen met FloSports om op zaterdag 5 juni de laatste 25 mijl van de elite heren- en damesraces te tonen.

Met commentaar van Frankie Andreu en Janel Spilkner, begint de uitzending zaterdag om 12.00 uur met beelden van het centrum van Emporia, interviews met ruiters en toeschouwers en een glimp van de All Things Gravel Expo. Bovendien heeft FloSports ingestemd met een tweejarige samenwerking met Life Time, dus dit zal niet de enige keer zijn dat het gravelevenement live wordt uitgezonden.

“We zijn erg verheugd dat FloSports de beslissing heeft genomen om deze eerste kans te bieden om Garmin Unbound Gravel de komende twee jaar naar de massa te brengen, wat symbolisch is voor de hausse in grindfietsen”, aldus Kimo Seymour, President of Events. en Media bij Life Time. “De grindscène is anders dan elke andere vorm van fietsen, en deelnemers trainen maandenlang voor Unbound nadat ze vol spanning hebben gewacht op het horen van de loterijresultaten. Voor velen is het een prestatie op een bucketlist. Ik ben dankbaar dat kijkers van over de hele wereld via FloSports ons evenement kunnen meemaken, feest kunnen vieren met atleten en hopelijk geïnspireerd worden om zelf gravelwielrennen te proberen. “

Aangezien de gravelscene blijft groeien en zowel professionele wegatleten als op gravel gefocuste atleten aantrekt, is live verslaggeving van een gravelevenement een enorme stap voor deze nieuwe discipline van het wielrennen.

“FloSports is vereerd om samen te werken met Life Time voor Unbound Gravel en we geloven dat dit een van de meest opwindende uitzendingen van dit jaar zal zijn voor fans die van fietsen houden, aangezien het de eerste keer is dat gravelraces op dit niveau worden geproduceerd”, zegt Ryan Fenton. , Director, Global Rights Acquisition bij FloSports.

CreditSource link

Nielsalbertcx
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0