Zwift-nieuwsoverzicht: Pride Month ‘Pride-On!’, Virtual Olympics & TRINITY’s Lost Generation

Het team van Zwift is druk bezig geweest met het bedenken van allerlei fantastische updates, inclusieve attracties en nieuwe werelden die gebruikers kunnen verkennen. Hier zijn de coolste en nieuwste happenings in de Zwift-wereld.

Trots op Zwift

Juni is Pride Month en om de LGBTQIA+ community te vieren is Zwift opnieuw een samenwerking aangegaan met Atleet Bondgenoot en een reeks gesponsorde evenementen en ritten. Dit is het derde jaar van de samenwerking waarin Zwift en Athlete Ally pleiten voor gelijke toegang in de sport.

De evenementen voor Pride On vinden de hele maand juni plaats, behalve op zondag, met belangrijke evenementen op de kalender. Speciale rit- en loopleiders zoals American Triathlete, Duathlon-krachtpatser Chris Mosier, Olympiër Lea Davidson, en vele anderen zullen aanwezig zijn om gebruikers gemotiveerd te houden en te vieren.

Pride-On_Image_Run_03

Op zondag 13 juni zijn er de hele dag ritten in het teken van TogetheRIDE geproduceerd door AIDS/Lifecycle. De evenementen zullen de 1,2 miljoen mensen in de VS eren die met hiv leven. Het idee achter TogetheRIDE is om gebruikers te motiveren om gezamenlijk 1,2 miljoen mijl te verplaatsen om het bewustzijn te vergroten en om geld in te zamelen met een doel van $ 5 miljoen en de strijd tegen aids te onderstrepen.

Zwift Pride rennen en rijden jpeg

Dus als je wat motivatie nodig hebt om een ​​beetje extra te rijden in juni – hier is het!

Zwift virtuele Olympische serie

Zwift olympische serie rijden

Nu kun je deel uitmaken van de sportgeschiedenis en naast Olympiërs en de Zwift Virtual Cycling Series rijden. De Union Cycliste Internationale (UCI), het Internationaal Olympisch Comité (IOC) en Zwift hebben een monumentaal akkoord bereikt. Ze zijn van plan om een ​​complete reeks wielerevenementen te houden voor de Olympic Virtual Series, die gepland staat voor 1-27 juni – Registreer hier.

Rijden in de Zwift Olympic-serie

De evenementen zullen zich richten op massaparticipatie en er wordt gezocht naar iets voor elk landhuis van fietsers. De ritten zullen een sociale ervaring bieden, gelanceerd naast speciale podcasts en groepsworkouts met voorbije tonnen Olympiërs uit het verleden, waaronder Nino Schurter en Sir Chris Hoy.

Van de voorkant Olympische Spelen Zwift

Als je je vorm wilt testen tegen de beste ter wereld, biedt Chase Races rijders van alle fitnessniveaus de kans om tegen elkaar te strijden. De Chase Race is precies dat – over de streep komen voordat je gepakt wordt, maar met een aanbevolen Olympiër op het startformulier – kan het uitdagender zijn dan ooit. Als je alle actie wilt zien die jeIk kan het evenement bekijken hier.

Gratis toegang tot Zwift en Olympische virtuele series

Het IOC en de UCI bieden nieuwe Zwifters gratis toegang tot het Zwift-platform gedurende de Olympic Virtual Series (1 – 27 juni). Ontvang uw gratis toegangscodes door u hier te registreren op de UCI-website.

Red de verloren generatie met TRINITY.

The Lost Generation Zwift

Ben je een Junior- of U24-racer, baal je van geannuleerde races en heb je het hele jaar gewacht om de wereld te laten zien wat je in huis hebt? Dit is je kans. Zwift zal gastheer zijn van de TRINITY Racing Lost Generation Series vanaf 17 juni.

De nieuwe racecompetitie is ontworpen om jonge renners te helpen hun talenten te laten zien en ze naar het volgende niveau in hun wielercarrière te brengen.

Trinity Racing-team

De Lost Generation TRINITY Racing Series duurt vier weken en bestaat uit vijf eendagsraces en een vijfdaagse etappekoers in de laatste vierde week. De serie staat open voor U24 en Junior Boys and Girls en lijkt de lading van een jonge professionele ruiter na te bootsen.

Als je een jong in je familie hebt die voorloopt op de rest, stuur ze dan naar Trinityracing.co.uk voor alle details over registratie en regels.

CreditSource link

Nielsalbertcx
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0